alle kategorier

Udstilling Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder > Udstilling Nyheder

Hvordan bruger man taginddækning?

Tid: 2022-08-24 Hits: 67

Med den løbende forbedring af folks levestandard præsenteres mange nye produkter konstant for folks øjne. taginddækning er et af de nye produkter, som kan imødekomme brugernes behov for imprægnering, så det har hurtigt fået et solidt fodfæste på markedet. Så hvordan bruger man taginddækning? Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi bruger taginddækninger? Følgende editor vil tage dig til at forstå.
Sådan bruger du taginddækning
taginddækninger anvendes i rækkefølgen omrøring, maling, hærdning, beskyttelse og inspektion. Taginddækningen skal hældes i beholderen til omrøring inden brug, og den kan ikke hældes på én gang. Det skal røres i mens der hældes. Omrøringstiden er fortrinsvis 3 til 5 minutter, og rør derefter, indtil der ikke er nogen klumper eller partikler. Den var tilgængelig.

图片 1

1. Rør malingen helt rundt
Taginddækningen skal omrøres helt før brug. Hæld først de flydende tilsætningsstoffer i en ren omrøringsbeholder, og hæld derefter langsomt belægningen i den specificerede mængde under omrøring. Rør godt i 3 til 5 minutter, indtil der ikke er nogen klump. Et partikelfrit niveau er fint og skal bruges op inden for driftstiden. Du kan også bruge maskiner til at røre, generelt 400 til 500 rpm.
2. Behandling af underlaget
Du kan bruge ruller eller børster til at fordele den omrørte gylle jævnt på det behandlede underlag. I malingsprocessen er det nødvendigt at beslutte, om der skal males 2 lag eller mere end 2 lag i henhold til brugsmiljøet og ydeevnekravene. Generelt er tykkelsen af ​​det vandtætte lag 1 mm, mens tykkelsen af ​​den underjordiske tekniske konstruktionsspecifikation er 1.5-2 mm lang.

图片 2

3. Gør et godt stykke arbejde med det andet lag af taginddækning
Efter at have afsluttet det første lag af taginddækning, skal du vente, til det er let tørt og ikke klistrer til hånden, og derefter påføre det andet lag maling, som normalt tager 1 til 3 timer, men den specifikke situation afhænger af underlagets overflade. . Det afhænger af densiteten og temperaturen på det tidspunkt.

图片 3

Forrige: Aluminiumsfolie butyltape

Næste: Ingen