alle kategorier

Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder > Nyheder

Hvordan man bruger butyl vandtæt tape?

Tid: 2020-02-23 Hits: 64

Butyl vandtæt tape er en livslang ikke-hærdende selvklæbende vandtæt forseglingstape lavet af butylgummi som det vigtigste råmateriale, med andre tilsætningsstoffer, og behandlet gennem avanceret teknologi. Det har stærk vedhæftning til forskellige materialeoverflader. Samtidig har den fremragende vejrbestandighed, ældningsmodstand og vandmodstand og spiller rollen som tætning, stødabsorbering og beskyttelse på overfladen af ​​det klæbte. Produktet er fuldstændig fri for opløsningsmidler, så det ikke krymper eller afgiver giftige dampe. Fordi det ikke hærder for livet, har det fremragende følgebarhed til termisk ekspansion og sammentrækning og mekanisk deformation af overfladen af ​​klæberen. Det er et ekstremt avanceret vandtæt tætningsmateriale.
Funktionalitet
1) Det helbreder ikke for livet, kan opretholde permanent fleksibilitet og kan modstå en vis grad af forskydning.
2) Fremragende vandtæt forsegling og kemisk resistens, stærk anti-ultraviolet (solskin) evne og en levetid på mere end 20 år.
3) Nem at bruge og nøjagtig dosering.
Farver
Standardfarver er grå, sort og hvid (andre farver er tilgængelige efter anmodning).
Tips
1) Før brug skal du fjerne vand, olie, støv og andet snavs på overfladen af ​​brættet, der skal klæbes.
2) Tapen skal opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varme, direkte sollys eller regn.
3) Produktet er et selvklæbende materiale, som kan opnå den bedste vandtætte effekt, når det klistres på plads på én gang.